Oikolukupalvelut

Käpälämäen Lemmikkihoitolan yrittäjänä hääräämisen lisäksi teen sivutoimisesti myös oikolukijan töitä. Eläinten ohella myös suomen kieli on lähellä sydäntä ja  kun eläinten hoitamiselta ehdin, on mukava välillä perehtyä kielen kiemuroihin.

Palvelen mielelläni yritysasiakkaita! Oikoluettava teksti voi olla pituudeltaan lyhyt tai pitkä – blogiteksti, kirja tai mikä tahansa muu teksti. Poimin ja korjaan tekstistä kirjoitus- ja kielioppivirheet sekä epäjohdonmukaisuudet. Lopputuloksena on sujuvasti luettava ja ammattimaisen, asiallisen kuvan antava teksti.

Oikolukupalvelut hinnoittelen tyypillisesti per sana, joskus voidaan sopia myös ”urakkapalkka”. Hinta per sana vaihtelee tekstin lähtötason mukaan. Mikäli teksti on jo valmiiksi sujuvaa ja tarvitaan vain oikoluku mahdollisten näppäilyvirheiden varalta, hinta on 0,03 €/sana (+ alv. 24%). Jos on tarkoitus muokata tekstiä isommalla kädellä pilkku- ja yhdyssanavirheet korjaten, hinta vaihtelee 0,04-0,05 €/sana (+ alv. 24%). Suuremmissa kokonaisuuksissa pyydä tarjous! Liitä tarjouspyyntöön oikoluettava teksti tai osa siitä sekä sanojen/sivujen määrä kokonaisuudessaan, jotta osaan arvioida hinnan työmäärän mukaan.

Minulla on hallussa myös

  • copywriting
  • sosiaalisen median kiemurat (markkinointi + sisällöntuotto Facebookissa sekä Instagramissa)
  • suomen kielen litterointi (videolta tai äänitteestä/podcastista)

Tämä höystetään reippaalla can do -asenteella ja hommat luistaa sovitulla aikataululla. 🙂 Voisinko auttaa Sinua ja yritystäsi? Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Titta Knuuttila, puh. 050 5688 545 (klo 9-18), sähköposti titta@kapalamaenlemmikkihoitola.fi. Kiireellisissä asioissa soitathan, niin perehdyn asiaan oitis! Sähköpostin kurkkaan kerran-pari viikossa.